Site Overlay

Doživetja

Kulinarika je od nekdaj tema,

ki buri človeško domišljijo. Že davno je prehranjevanje preseglo zgolj izpolnitev biološke nuje po preživetju in preraslo v pravi vrtiljak hedonizma v najboljšem pomenu besede.

Skupinsko uživanje dobre hrane za sodobnega človeka predstavlja enega večjih užitkov in temu nameni dobršen del svojega prostega časa.

V Klubu gurmanov Skaručna smo se zato odločili, da se posvetimo organizaciji kulinaričnih doživetij in svojim obiskovalcem poskušamo približati pripravo hrane na čisto poseben način. Ker klasično gostilno dandanes najdeš že na vsakem koraku, smo si želeli ponuditi nekaj drugačnega in unikatnega.

Naši gostje, pa naj bodo to skupine sodelavcev na team buildingu, ekipa prijateljev, ki praznuje rojstni dan ali gruča turistov, ki spoznava lepote Slovenije, si hrano pripravijo sami. Pod vodstvom vrhunskega kuharja Marka Žagarja hrano očistijo, narežejo, zamesijo, začinijo, skuhajo in spečejo.

Vse to poteka v živahnem vzdušju in medsebojnem sodelovanju, kar kulinaričnemu doživetju doda poseben pečat in se vtisne v nepozaben spomin.

T: +386 51 666 566 | info@klubgurmanov.si

Obrazec: